Imagines un món millor?

Nosaltres Sí

Logo Grinwol

És el capitalisme el millor sistema per a combatre, seriosament, els problemes que afecten a la nostra societat? Creieu que és el sistema adequat per acabar amb la pobresa extrema? I per a frenar el canvi climàtic? O més aviat resulta un obstacle?

Als que estem darrere d’aquest projecte ens fa l’efecte que cal un canvi de rumb, doncs la direcció que hem pres no sembla conduir-nos a un futur gaire acollidor (contaminació, desigualtat, pandèmies, egoisme, …). Però, cap a on anar? Nosaltres hem emprès un nou camí. A aquest camí l’anomenem Grinwol. No sabem a ciència certa cap a on ens pot portar. Perquè som conscients que implica grans canvis. Tot i això creiem que cada pas que donem en aquesta nova direcció ens condueix cap un món molt millor. Aquells que vulgueu acompanyar-nos, sigueu benvinguts.

Benvinguts a Grinwol

grinwol

FAQs. Preguntes Freqüents.

És un projecte de base altruista que tan sols pretén presentar una idea. Reflexionarem en veu alta sobre la idea que podem, i potser hauríem, viure d’una altra manera. D’una manera diferent a l’actual. Que no ha de significar pitjor. De fet, nosaltres estem convençuts que podríem viure molt millor que ara. 

Per compartir aquesta idea, publicarem diferents capítols en format de vídeo. També afegirem alguns continguts addicionals per complementar el que haguem explicat en cada vídeo. El primer capítol, titulat 2 propòsits, estarà disponible el proper divendres dia 12.02.2021 exclusivament en aquesta pàgina web. 

No participem, ni tampoc compartirem cap contingut a les xarxes socials. El podreu veure tot en aquesta pàgina sense cap cost, ni anuncis, ni botó per demanar-vos cap donatiu. Grinwol és la nostra humil aportació a la societat. Sense objectius marcats, sense cap tipus de pretensions. Simplement esperem que ho puguin gaudir. Res més.

Som éssers humans.

Tot aquell que senti curiositat és benvingut. Aquest projecte el realitzem pensant en tots, encara que, com tot a la vida, entenem i acceptem que no agradarà a tothom. Si algú pot sentir-se molest pel contingut d’aquesta pàgina li recordem que pot no visitar-nos.

Perquè creiem fermament en aquest projecte.

Humilment pensem que pot ajudar a la nostra societat a afrontar gran part dels reptes que ens afecten a tots. Reptes d’avui que condicionen el nostre futur i, sobretot, el benestar de les properes generacions. Creiem que la nostra generació té l’oportunitat i, segurament el deure, d’intentar un canvi de rumb. Les dades científiques evidencien que, la nostra manera de viure actual, és la principal causa del perillós desequilibri que afecta al nostre planeta. Si som conscients d’això hauríem de ser prou intel·ligents per fer-hi alguna cosa. Si som conscients i no fem res … de què ens serveix tenir gran capacitat intel·lectual?

Copyright © 2021 Grinwol. Tots els drets reservats.